Home> Ububo> Ụkpụrụ na-arụ ọrụ nke valvụ dị iche iche
February 27, 2024

Ụkpụrụ na-arụ ọrụ nke valvụ dị iche iche

Valvụ dị iche iche bụ ụdị valvụ na-eji na sistemụ pund iji melite arụmọrụ yana arụmọrụ nke sistemụ. Iwu na-arụ ọrụ nke valvụ dị iche iche dabere na ụkpụrụ nke ịmepụta mmiri dị mma na nke edobe nke mmiri n'ime mmiri.

A na-etinye valvụ ahụ na akụkụ nke mgbapụta ahụ ma mejupụtara ngalaba dị iche na ngalaba valvụ. A na-eme ngalaba ọdịiche dị iche iche iji mepụta mmiri dị larịị na nke edobe nke mmiri n'ime mgbapụta site na ibelata ọgba aghara na mbenatọ mbelata. Nke a na - enyere aka igbochi cavitation ma melite arụmọrụ nke mgbapụta.

A na-ejikarị valvụ valvụ dị iche iche nke mmiri dị iche iche ijikwa mmiri mmiri na mgbapụta ahụ. Enwere ike idozigharị ya iji mezie ọnụego na nrụgide na sistemụ ahụ, na-ejide na ihe mgbapụta na-arụ ọrụ na arụmọrụ ya kachasị mma.

N'ozuzu, ụkpụrụ na-arụ ọrụ nke valvụ dị iche iche bụ ịmepụta mmiri dị larịị na nke edobe, belata cavitation, ma melite arụmọrụ na arụmọrụ nke usoro.
Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Anyị ga-akpọtụrụ gị nso

Dejupụta ozi ndị ọzọ ka ọ nwee ike ịkpọtụrụ gị ngwa ngwa

Nkwupụta nzuzo: Nzuzo gị dị anyị ezigbo mkpa. Companylọ ọrụ anyị na-ekwe nkwa igosipụta ozi nkeonwe gị na mgbasa ozi ọ bụla na-egosi na ọ bụla e ji ikike doo.

Zipu